Alinmavi Dilan_akuc prima premium care le basladim sleepy ile devam ettim ikisi de denemekicindi acikcasi sleepyi daha cok begendim prima gereksiz pahali ve iceriginde zararli madde cok fazla 9 ay sleepy kullandim hem yenidogan islak mendili hem alt acma ortusu cok guzel. Deneme icin minnies ve baby&me de kullandim. En guzeli sleepy.
Pamukprens Dilan_akuc prima pampers yenidoğan Çünkü her açıdan en iyisi olduğunu düşünüyorum Premium care losyonundan dolayı uzmanlar önermiyor
Arzymn Prima premium care, kesinlikle en iyi bez, hem çok ince hem çok emici, hem çok pamuklu, yumuşacık
Ytugcek Arzymn prima kaliteli olabilir ama içerisinde çok fazla kimyasal varmış.. bakınız https://www.instagram.com/p/BoCP8AsHTyJ/
Arzymn Ytugcek ben inanmıyorum, ayrıca doğru bile olsa artık aldığımız hava da bile kimyasal var. Bahsettiği hiçbir cilt sorununu yaşamadık, kullanmamızın sebebi de zaten bu. Ama uyardığınız için tşkler
Eminos Bim bezini kullanmis kuzenim onceki bebeginde cok memnun kalmis kullanan bi kac kiside prima kalitesinde dediler onu deniycem bide sleepy bebek baslangic paketi var ilk etapta ondan almayi dusunuyorum
Ebalp Burda bez konusu acilmisken bende sorim barii 😄😄 bez alirken 1 numarami alicaz yoksa yenidogan mi 1 nunaralarda zaten 2 bucuk kiloyla basliyo ama yenidoganida kcuk geliyo diylar sizler nasil aldiniz acaba
1850 Ebalp yenı doğan aldım ben sadece 1 paket zaten ıcınds 40 tane falan olur o da bır hafta sürmez biter bitince duruma göre cocugun kılosuna göre yenı dogana devam edersın veya 1 numaaira alırsın ben oyle düşündüm
Duygu_k Ebalp 1 paket almıştım 2 paket yenidoğan da hediye geldi kızçem 3 kilo çok rahat oluyor yenidoğanlar herhalde iki hafta daha kullanırız 😁
Duygu_k Dilan_akuc doğum yapalı 13 gün oldu sleepyden başka bez almadım 2 paket prima pampers yenidoğan hediye geldi ikisini de denedim dönüşümlü kullanıyorum bence hala sleepy hem dokusu hem rahatlığı primadan daha iyi.