imera_fera123 Nurcankarakaya bana da zor dedi de canım yukarıda bir arkadaş ters olduğu için seni genel yaparlar yazmış. Ha ben genel olmak istemiyorum. Ben bebeğimi görmek istiyorum.😪
Nurcankarakaya imera_fera123 onu bilmiyorum işte canım doktorla konuşmadık hiç bu konuyu haftaya sorarım artık gittiğimde
Kuzumm39 Nurcankarakaya ilk Doğum olduğu için o zaman baya tedirgin olmuştum ama kızımın sesini duyunca hepsi gitti kendini sıkma üzme hakkında hayırlısı neyse olsun
Cerenora 2 doğumun ikisini de spinal oldum 2 tane daha yapsam yine spinal isterim😂Benim de ilk bebeğim tersti.
Derin_34 Doktorum seni genel yapıcam dedi panikli hastamsın dedi 😬 Tansiyonun felan yükselir dedi bende o yüzden genel olucam sanırım
NerminOmar 7 yil once genel sezeryan oldum simdide oyle isdiyorum hec bir agri olmamiwti.inwallah bu defa da oyle olur
Derin_34 Nurcankarakaya evlendikten 1,5 yıl sonra ilişkiye girebildim doktorumda bı durumu biliyor belkide bundan ötürü ısrarcı olmadı bende normal için iatege bağlı sezeryan benimki o yüzden sen genel ol dedi baana😊
EsraNuri Tabikide spinal ilk önce uyanık oluyosun bebeğini görüyosun bu çok önemli ameliytan çıkınca hemen alıp ona sahip çıkabliyosun emzirebiliyosun genlde böyle şansın olmuyo gün boyu narkozu atmaya calışıyosun ve çocgnu sen almıyosn başklrı ilgileniyo çocukgun sarılk olma olasığı daha çok artıyo genelde Allah yardımcın olsun canım
Derin_34 EsraNuri ben genel düşüyorum. Genel olduktan sonra ne kadar zaman sonra kendimize geliyoruz acaba. Mama takviyesi yapmıyolar mı emzirene kadar acaba nasıl oluyo
Nurcankarakaya EsraNuri bilgilerin için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok faydalı oldu benim için ☺️
EsraNuri 2 saat gelemiyorsunuz hemn uyandrıyorlar ama narkozdan kurtulmıyosunuz hemen ilk anne sütü gbisi varmı tabki veriyorlar mama aç klmıyo
Derin_34 Aysegul377 benden ekg iatemişti doktorum herhangi bi kalp sıkıntısı var mı diye sonra kardiyolojiye göründüm amestezi alıncağı için tedbir amaçlı bakıyolar sanırım
Bahar11mucize Aysegul377 yok olur sıkıntı olmaz dediler ama spinali önerdiler o yüzden bende ilk kendim bebeğimi görmek istedim kabul ettim
EsraNuri Derin_34 bir damla bile gelse kan şekerini düşmesini engelliyo ilk dğmumda doktorum demişti tabiki gelmiyo süt hemen