Baharayba Kizlar 33.haftadayim ve hala cinsiyeti ogrenemedim heralde dogunca ogrenicem 4 aydan beri sirf bunun icin gidiyorum hastaneye detayli ultrasinda bile gostermeid bunasil inat ya insanlar soruyo cinsiyet söyleyemiyorum saglikli olsun da baska bisey istemiyorum diyorum ama yinede bi alisveris yapamadik bu yuzden bu durumu yasayan varmi acaba
Seldaapk Baharayba benimkide göstermedi 33.haftadayız kemik yapısına göre kız dedi doktor nasip bakalım herşeyi ona göre aldık bizde hala içimizde bir şüphe var doğumda bir sürpriz olur mu diye 😀
Elvn Baharayba cok nadir bylr olablyrms masallah cok inatci 😊dgnca bzede syle cnsytini ama bnm icime kizin olcak gbi gldi nedndr blyrm 😊sagliklica dgsn ins
Baharayba Cansu08 evet etrafimdakilerde oyle diyor ama doktor gostermiyo demiyo hep uyuyoken gittik bu yuzden evde taklalar atan cocuk hastaneye gidince uyuyo
Aysnrplt Cansu08 ona da güvenmeyim bizim bi akrabanınki de 9 ay göstermedi kızdır dediler herşeyi pembeli aldılar doğdu erkek😂😂
Migrenligebe Cok ilgincmis, 0-1 ayini alin madem, unisex kiyafetler. Dogunca gosterir illaki inatci minik 😂 kalan alisverisini sonra yaparsiniz
Baharayba Seldaapk iste kemik yapisina gore demedi sadece erkek gibi ama net degil dedi kafamda deli sorular
Baharayba Elvn ya uc kere erkek gibi dedi ama net bisey soylemiyorum dedi bilmiyorum ya meraktan dogurcam djdj
Zhrnc Baharayba canım benimki teori ama erkek olsa ulu orta acar derler fakat bende 23.haftada erkek olduğunu öğrendim Yengem 25haftada erkek olduğunu öğrendim Sen bi kaç parça ara renklerde al saha vaktin var nede olsa 😄