Bigsecret3 Kızlar 68,25 beta HCG kaç haftalık yada günlük bir hamilelik oluyor doktora gittik az önce henüz yenin3-4 günlük dedi ama tahmini 2 hafta var mıdır sizce yardımcı olursanız sevinirim
papatya2412 Bigsecret3 canım daha kaç gun geçti adetinin üzerinden beklenen adet tarihinde zaten 4 haftalık hamile oluyorsun
Bigsecret3 papatya2412 canım ben 27 Mart’ta oldum en son onu da 1 gün gördüm o günden sonra bir daha görmedim test yaptım negatif çıktı 10 gün sonra yeniledim aynı şekilde megatifti yine testi dün yaptığımda pozitif çıktı bugün akşam çok küçük bir kanama ile gittik doktora ultrason ile baktı gözükmedi kan aldı beta HCG bakmak adına daha yeni dedi 3-4 günlük 2 hafta sonra yine geld dedi şuan Allah’a şükürler olsun kanamam yok sizden dua istiyorum kızımın kardeşi olsun çok istiyordum 🥹ama sizlerin bilgisini de almak isterim
Bigsecret3 Mzzz canım doğru söylüyorsun ama Mart ayından itibaren adet dongum değiştiği için böyle bir post açtım yoksa dediğiniz gibi bende biliyorum 🥰
momofmychildren Bigsecret3 o yerleşme kanaması olabilir o zaman şu an 3 haftalık felan hamilesinizdir