dogurangaplumba Emcoysss canım bebek dönmedi diye doktor normal doğum mu dedi sezaryen mi dedi dönmesi lazımdı şimdiye benimki 34+1 döndü artik
dogurangaplumba Emcoysss canım bebeği döndüren hareketler var fakat birsey olur diye korkuyorum sen yapma Allah korusun korktum hani
Emcoysss dogurangaplumba ben hem normal istiyorum hemde 40. Haftayı doldurmadan doktorumun sezeryan demesini düşünüyorum 🤔
dogurangaplumba Doğuran olursa haber versin hanımlar şuan bu hareketi yapan herkesi merak ediyorum 🙈😅 ben uyuyorum iyi geceler herkese sizlerede kolay gelsin 😅
dogurangaplumba Kbractn eveeet 🤣🤣 tuvalete gitmeye korkcak insan🙈 neyse doğuran olcakmı diye merak ederek uyuyacağım Allah rahatlık versin uyucak olanlara hareket yapanlarada kolay gelsin🤣
mehtap4925 Kbractn kesinlikle yapmadım keşke yapsaydım demek yerine ben herşeyi denedim böyle nasipmiş demek vicdanımı rahatlatır
Kbractn dogurangaplumba aynı merak içinde heyecandan sabahlarım kesin bende 😂 sana iyi geceler inşallah deneyenler olarak en kısa sürede doğururuz 😂😂😂
Kbractn minismom saydıklarını aynen yapıyorum bu akşam bu videoyu da ekledim bakalım şimdi bekleme zamanı 😂
orkide123p3t Kbractn ben 40+3 oldum yahu bu kız hala kıpır kıpır farkında mı değil acaba 3 cm açıklığım var ağrı yok sancı yok 😂
semahos-25 Bende 39+1 im ..pazartesi denerim.simdi haftasonuna denk gelmesin dogum vaktinede bikac gun daha varken😃😃
Kbractn semahos-25 hahahah ben eşime bahsettiğimde oda şimdi yapmasan mı hafta sonu dinlenseydik dedi 😂😂
Kbractn mehtap4925 aynen öyle valla üstelik kendimi oyalamış da oluyorum bir uğraş olmuş oluyor diğer türlü boş boş bekle insan stres oluyor 😂