Kbractn Arkadaşlar bir egzersiz buldum altındaki yorumlarda herkes yaptıktan sonra hemen doğuma gittiğini yazmış. Ben denemeye gidiyorum sizlere de tavsiye ediyorum 😂😂
zeymom_ Kbractn neden gelmiyor acaba bu bebişler merdiven çıkmaktan yürüyüş yapmaktan artık bacaklarım ağrıyor 😂
minismom Kbractn her gun sıcak dus alıp ardından bunu yapıyodum 3 4 gun sonra sanırım suyum geldi dogurdum 😄 ama artı olarak gunde 3 hurma 2 fincan adacayı gun asırı korunmasız iliski sag salim kucagınıza alın insallah
Gizemmisler Ben ilk kızımda 2 3 tane böyle vidyoyu üst üste yapmıştım dogurayim artık diye ama 3 gün boyunca yuruyemedim bacaklarım çok agriyodu iyiki hemen dogurmadim o halde doğurmaya gücüm yetmezdi kesinlikle😂
Kbractn orkide123p3t ay yap yap sonra mutlaka konuşalım çok heyecanlı yorumlarda herkes doğuma gittim yazmış bizde yazarız belki 😂😂
Elosdef Kbractn ayyy mükemmelsin bunu kaydetmiştim telefon değiştirince kaybetmiştim bi türlü hatırlayamıyodum ne olduğunu hemen bakıyorum 😁💕💕💕
R-E-A Kbractn ben banyoda ılık su altında oturmuştum bu şekilde 3-4 gün gece yatmadan yürüyüşten sonra biç bişey olmadı ama bu hareketide deneyeceğim 😅😅