nura23 Kızlar son dönemde meşhur olan bebek bakım çantalarından alanınız var mi? Memnun kaldınız mı? Hangi sayfalardan sipariş ettiniz ? 🤩🤩🤩🤩🤩
HillKse nura23 indirime girince okiedog aldım görsel olarak da iç hacim bölme olarak da çok güzel 🙋♀️
Zeynpatak nura23 trendyolda 150 lira olan bagmori canta 112 ye dusmustu ben de ordan aldim 1 hafta once 1 gunde de elime ulasti . Cok begendim biberon icin termoslu bolmesi de var tavsiye ederim
1850 nura23 https://www.alonebag.com.tr/kahverengi-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi ben bu modeli aldım hepsı buradadan almıstım ben anne bebek ındırımı olunca aldım. 95 tlye geldı bana suan 139 yazıyp ındırım zamanını takıp edın sık ındırıme gırıyor. En onde sıcaklık koruyucu bıberon gözü var iç gözleri cok guzel. Kalıtelı. Farklı renkleri var. Ben hastane cantam ıcın gereklı bana ve bebek için kıyafetlerı ıcıne koydum. Baya esya aldı . Guzel ve kullanıslı
Cigdem61 Bende şuracıkta bekleyeyim:) normal sırt çantası almak istiyorum ama onlarında çok gözü olmuyor. Bazılarıda anne bebek çantaları kullanışlı olmuyor diyor.
nura23 Cigdem61 aslinda ben de araştırma yaptım. sırt çantası kullanışlı. ve bu son dönem çıkanlar çok kullanışlı gözüküyor sadece acaba kalitelimi hangi sayfadan sipariş etmişler 😊😊😊
nura23 GbAY Mervedrn HillKse Kızlar e bebek gibi mağazalarda söylediğiniz markalar var mı? Yani canlı bi şekilde görerek almak istiyorum internet üzerinden sipariş etmeden. ya da güvenirli bir siteden sipariş vermek istiyorum da hangilerini tavsiye ediyorsunuz. link atarsanız hatta çok mutlu olurum🤗
Mervedrn İnstagramda özenirbebe diye bir sayfa var ismini yanlış hatırlamıyorsam, oradan aldım gerçekten çok kullanışlı buldum. İçerisinde kendi alt açması, bir tane mamalar sıcak dursun diye ekstra çanta ve bir tanede fileli krem vs. Koymak için çantası var. Hastaneyede onu götüreceğim herşeyi sığdı tavsiye ederim👍
Cansu08 Benim de sırt çantam çok var. Tabiki anne bebek çantası gibi özellikleri yok ama varken para verip almak istemiyorum nedense. Bakacam sırt çantalarımı kullanacam. Çok zorlanırsam ilerde alırım.
HillKse Irmakdkm urban trek jeans modeli ne yazık ki çok indirime girmiyor 310 liraya aldım ben de ama diğer renkleri 240 falan buldum 🤷🏼♀️🙋♀️
HillKse nura23 joker de var ama 369 lira canlı ordan görüp sipariş edebilirsiniz sarı mor krem renkleri 250 ye düşüyor sık sık hepsiburada gibi sitelerde 🙋♀️
Mervedrn nura23 benim dediğim çanta yok malesef ama instagram sayfalarının adı " ozenirbebe " diye geçiyor, bana sorunsuz ulaştı anlattığım model bir bakın dilerseniz☺
HillKse Irmakdkm evet ben de çantamla aşk yaşıyorum resmen 😂 sırt çantalarım eskimişti ünv den kalma. Bunu da çok bebek çantası gibi görünmüyor diye tercih ettim iyi oldu. Güzel günlerde kullanalım. Amin 🙋♀️
nura23 HillKse Mervedrn [bilinmeyen] Kızlar 2 link göndereceğim. baksanıza hangisi sizce https://s.click.aliexpress.com/e/Kf6vx1W https://s.click.aliexpress.com/e/cmOYdk3W
nura23 Zeynpatak baya güzel gözüküyor artık 3 4 tane arasından karar verece gim cooook teşekkür ederim kızlar 🤩
Yeniievli Hepsiburadadan bye bye marka olan çantadan aldım indirimdeyken 99 a geldi. Aynısını dışarda 150-160 arası sormuştum. İnternetten sipariş ettim geldi çok güzel kullanışlı bi sürü bölmesi var.ekstradan gizli cüzdan bölmesini de çok begendim.hastane çantamı hazırladım kendiminkileri sırt çantasına koydum tam sığdı.hastaneye de götürücem yani doğumda