Siisaa 18+3 2 haftadır gidiyorum sürekli secde pozisyonunda doktorda erkek gibi ama alışveriş yapma dedi detaylı ultrasona kaldı cinsiyet anlayan tahmin yapan cpk merak ediyoruz 🥹🥹😂😂 
Siisaa Sermec27 doktorumda öyle dedi ama detaylıyı görelim dedi yine de alışveriş yapma dedi okdar tatlı yiyip gidiyorum sürekli secde pozisyonu :)
Siisaa huysuz__ yaaa doktorumda büyük ihtimal dedi ama yine de alışveriş yapma 2 hafta sonra detaylı ultrasonda inşallah net bi şekilde öğreneceğiz 🥰🥰🥰
Momm0606 Ay bu pipi kızzz kordonla alakası yok 💙🫢🫢 benim oğlumunda tam 18+3 de ultrason görüntüsü var aynı bu pozisyonda pipisi bu şekildeydi 🫢
Siisaa Momm0606 sizinki de secde pozisyonda mıydı bizimki ikidir hep öyle açmıyor hiç bunu da baya zor aldılar görüntüyü 🫠
Siisaa ZeynepDuru17 bebek secde pozisyonda hep doktor baya uğraşıp anca bu görüntüyü alabildin ondan kendisi de net erkek diyemedi
Siisaa ysmn_kck17 işte doktorum bebek sürekli secde pozisyonunda bunu da çok uğraşıp görebildi ama emin de olamadı kesin diyemedi 😂😂