Sumeyye00 Bugün 38+1 olduk bazen belime bir ağrı giriyor 30 dk kadar sürüyor ilk gebeliğim acaba sancı mı bilgisi olan var mı birde çok sık idrara çıkıyorum normal mi sizdede böyle mi dün nst de hiç sancım yoktu 🙂
Nur3955 Sumeyye00 yalancı agrı dedikleri olabilir gerçek doğum sancısı kuyruk sokumundan başlar bele vurur ve ne yapsan ağrısını geçiremezsin belli aralıklarla olur düzenli şekilde
aisemhmt34 Sumeyye00 bende sizinle aynı haftadayum 38 1 benim de 2 gündür böyle belim de adet agirisi gibi oluyor ama daha yo herhalde gelmeye niyeti dün acile gittim nst de sancı var ama düzenli değil 2 cm açıklık var bende ne yapsam da gelse diye bekliom artık insan gelsin diye bekliyorum yaz geldi sıcak havalar
Sumeyye00 aisemhmt34 çok zor olmaya başladı artık benimde cuma günü nst de hiç sancım bile çıkmadı ama böyle birden bel ağrısı olunca korkuyorum hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 😍
aisemhmt34 Sumeyye00 benim de 2 gündür var bel ağrım ama bir türlü gelen giden yok bugün daha fena nst de çıkıyor benim ama doğum yapacak kadar değil dedi doktor 2 cm açılma var git dedi