Aysnr08 Turgutbebek bende yaptırdım 22 haftalıkken 2 3 hafta sonra tekrar gel dedi ultrasonla bakıyor cocuk kardiyoloji doktoru
Zeliha66 Turgutbebek cocuk kardiyolojisi bakıyo canım bende ilk bebegimde cektirmistim. Detaylida ne denildi?
Sevgikaya kadın doğumcu eşliğinde çocuk kardiyoloğu yapıyor ultrason eşliğinde yapılan bi işlem Bebeğin kalbine bakılıyor
Turgutbebek Caglaaa bir sorun çıktımı peki. Benimde detaylı ultrasonda sıkıntı görüldü yarın gidicem ekoya.illaki yanılma payı vardır degil mi
Caglaaa Turgutbebek benimkinde yanılma olmadı canım hatta detaylıda bir tane parlaklık gözüküyordu ekoda 3 tane çıktı ve bebeklerin kalbinde açıklık oluyormuş doğunca kapanıyormuş benım o biraz daha büyük çıktı ve kalp duvarında kalınlaşma çıktı normalde kayboluyor dedi doktor ben ikinciye gittiğimde parlaklıklar azalmıştı ama diğerleride kalple beraber büyümüştü şimdi doğmasını bekliyorum kontrol için doğduktan 3 gün sonra çağırdı beni inşallah seninkinde önemli değildi birde benımde kalbimde sorun var doktor ona bağladı genelde kalbinde sorun olan annelrinde bebeklerinde aynısı oluyor dedi
Turgutbebek Zeliha66 Kalpte bebegin sorin gözüküyor dediler. Eşimde şuan 3gundur kardiyolujide yatıyor kalp kapakciginda sorun varmış. Kader mi bu imtihan mi ..
Zeliha66 Turgutbebek ihmal etme canim mutlaka çektir fetal ekoyu insallah bi sorun cıkmaz. Rabbim sabır versin hep üst üste gelir herwey
Turgutbebek Zeliha66 Doktor yüzde 85 kaybolur bu parlaklık dedi ama 24. Haftada bi daha gelceksin dedi
Zeliha66 Turgutbebek bizim minikde de vardi ekojen odak şimdi kaybolmus canim. Insallah sizinkide kaybolur