Güzel anneler 39. haftamda ikinci bebeğime hamileyim. İlk doğumum çok zordu. Önce kendi kendime ıkındırıp hiç yardım etmediler. Sonra ıkınacak gücüm kalmayınca en kilolu ebeler karnıma bastırdı. Baktılar olmuyor iri yarı erkek doktor çağırıp karnıma çıkardılar. Yine olmayınca vakum kullanacağız dediler. Bu sefer 3 erkek aynı anda üstüme çıkıp karnıma bastırırken aynı anda vakum uyguladılar. Tamam artık son nefesimi veriyorum dediğim an bebeğim doğdu…
İkinci doğumum için fikrinize ihtiyacım var güzel anneler… Bu sefer vakuma gerek kalmasın diye doğum başlar başlamaz erkek gücüyle karnıma bastırıp beni doğurtun demeyi düşünüyorum. Evet çok acı verici ama hiç değilse hem yavrum yorulmamış olur hem ben… Siz ne dersiniz? Sizin de normal doğumda karnınıza bastırdılar mı ve erkek gücü gerekli oldu mu? Karnına bastırılarak doğurtulmuş anneler olarak ister pozitif ister negatif olsun doğum hikayelerimizi yazarsak beraber istişare etmiş oluruz 🫶🏻 Allah bu yolda çektiğimiz acıları günahlarımıza kefaret kılıp yardımcımız olsun hepimizin ❤️