NerminAyla MorKelebek54 yazmayı unutmuşum onlar ayrı poşette. Diş fırçası havlu vs var tabi:) 2 numara bez yukarıda dediğim gibi paketin üstünde 3-4 kg yazıyor o yüzden koydum. Bir de markadan markaya değişiyormuş numaraları. Tamam çıkartırım 😅
NerminAyla MorKelebek54 bir de sleepy aldığım için 1 numarası çok küçük demişlerdi o yüzden 2 de koydum ne olur ne olmaz diye
MorKelebek54 NerminAyla evet sleep genelde kucuk geliyo diyolar o zaman 15 tane 1 numara 5 tane 2 numara koy ne olur ne olmaz baktim 1 numara gercketen buyuk geldi esine soylersin 2 numara bez alir hemen gidip en azindan 2 numara yedek gibi olur yaninda
NerminAyla Adenala yaa sizin adınıza sevindim. Gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin ♥️
SmyEsciv NerminAyla ben bir paket aldım çanta için ne kadar kanama olucak bilmediğim için ihtiyaç olursa alınır yine bir paket yeter bence, birde gece pedi alıcam duruma göre bakarım
2727dfne NerminAyla hastanede 2 3 adet yeterli olur ama evdeylen zatenn sezeryan acılana kadar kullanılıyor nasıl dogum yapacagınızı bilemedim ama ben 1 paketten 2 tane kalmıştı sezeryan acılınca doktor kullanma terletiyor demişti
kader_ozol NerminAyla doğumdan sonra kanama cok oluyor saat bası değiştiriyordum ben 2 paket alın siz yinede cantanızda bulunsun
Adenala NerminAyla Amin inşallah cümlemize ☺️ hurma kuru incir rezene içtim süt geldi size de fikir olsun başta hiç yoktu
Hulya-003 denizalismom ay öyle demeyin lazım oluyor bence bende koyucam bir öncekinde de koymuştum maalesef herkes doğum yapıp sabaha çıkış yapamıyor anne bebek kan uyuşmazlığı oluyor bizde 1 hafta hastanede takip ediliyoruz ve insan kendini çok rahatsız hissediyor duş almaya imkan sağlıyor hastaneler sıcak suyu var istersen yardım da ediyorlar duş alırken akılda bulunması gerek bence
denizalismom Hulya-003 benim yatışım gece yapıldı iki kez duşa girdim sancılarım için iyi geldi ama şampuan falan kullanmadım ertesi gün çıktık hastaneden 🥰
yeschef-13 NerminAyla Ben hastaneden verilen bu listeye göre hazırladım hiç bir eksiği yok.💐 Baba için; Pijama takımı,çorap,iç çamaşırı,kişisel bakım eşyaları ve hastane çıkış kıyafeti
NerminAyla Mzzz aa o kadar mı kötü? Geçen gün gördüm bimin kendi markasının bezini öve öve bitirememişler.
Mzzz Kız süt saklama poşetini ne yapcan oluk oluk gelmiyor ki😂😂 hatta benim 4. Gün falandı geldiginde
Nero11 NerminAyla doğum sonrası çok üşüyor insan . Özellikle ayaklar. Meseleben bu doğuma patikle gitmeyi düşünüyorum ☺️
NerminAyla Nero11 ayy normalde iki çorap üst üste giyen ben buna sevindim. En azından geçerli bir sebebim olacak. Yoksa herkes gülüyor evde bile üst üste giyiyorum diye 😅 peki pijama için de hafif kalın mı alınmalı yoksa mayıs ayında olacağı için ince de yeterli ? Ben hırkayla geçiştirebileceğimi düşünüyorum pijama üstüne
NerminAyla Havva2626 aynen canım onları da el çantasına koydum alması daha pratik olsun diye. Teşekkür ederim
Tubatgn NerminAyla Doğum şekliniz nedir bilmiyorum. Benimde hastanem çok yakındı. 1 günden az kaldım hastanede. 5 bez bir hemşireye verdiğim takım bir yedek takım ile eve döndüm ☺ Bebek için tabii bunlar Kendime iki takım ve hastaneden çıkmak için eşofman takımı koydum. Hasta pedi kullandım.
NerminAyla Tubatgn hasta pedi cırt cırtlı oluyor değil mi? Şok markette sleepyinin vardı hasta bezi diye geçiyor nasıl acaba alınır mı? Siz hangi marka kullandınız? Benim için 37.haftada önce normal deneyeceğiz olamdı sezeryana alınırsın haftanın dolmasını beklemeyeceğiz dedi doktorum. Kanama açısından ikisi arasında illaki fark vardır demi
NerminAyla Alyadefne teşekkür ederim. Pişik kreminin çeşitleri var sanırım. Bazıları önleyici bazıları da pişik geçirici gibi oluyor diye hatırlıyorum. Önerdiğiniz markalar var mıdır göğüs ucu ve pişik için?