Serra19 Kızlar doktor yürüyüş yap dedi açıklık vs olsun diye yapıyorum ama akşamına fenalaşıyorum yine aynısı oldu altımdan çıkacak gibi asagım fena
hayalim35 Serra19 40+3 haftalık oldum bn ne yaptıysam açıklığım olmadı bu gebeliğim diğer ikisini de doktor başlattı bu da öyle olacak gibi görünüyor
Aynur_41 Serra19 evde dızlerınız uzerınde temızlık yapın sguat kurba yürüyüşü vs pilates topu kullnın
dogurangaplumba Serra19 ben 34+1 im aynı öyle oluyorum fazla yürüğümde ayakta kaldığımda çocuk alttan çıkcak gibi oluyor doktoruma sordum dün bebek döndüğü için oluyor kendini hazırlıyor dedi fazla zorlanmadan yormadan yap yürüyüşünü yada ne yapacaksan dedi
Boncukk123 Serra19 sıcak duşu dene canım yasak degılse korunmasız ilişki,squat çömelme pilates topun varsa üzerinde kalça hareketleri bunlar da yürüyüş kadar etki eder inşaAllah
hayalim35 Serra19 valla sabaha karşı 4.30 da uyandım sancım düzensizdi kasılma vardı bebek çok hareketliydi aşağıya çok baskı yapıyordu ümit ettim ama 7 de hafifledi bi türlü düzene girmedi
hayalim35 Serra19 ya o kadar çekmeme rağmen açılma da olmuyor öyle daha kötü çekmesem dicem ondan açılma olmuyor ya da başlamıyor
ZeynepDuru17 Serra19 normal aşağıda hissetmen büyüdüğü için yeri daralıyor haraket ettikçe aşağı baskı yapıyor bendede oluyo aynısı
ZeynepDuru17 Serra19 aynı bende daraldım bunaldım yatamıyorum oturamiyorum sıcak basıyor doğurmak istiyorum artık 🥺🤣
hayalim35 Serra19 valla bnde strese girdim annem geldi dedi en fazla bi hafta kalırım die geleli 1 hafta oldu bile ve bn hala doğum yapmadım o da ayrı gerdi beni
ZeynepDuru17 Serra19 Allah kolaylık versin inşallah canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişlerimiz