Hnd77 Merhabalar kızlar. Biz 35 haftalık olduk artık çanta hazırlamaya başladık ama ilk gebeliğim ve çevremde bana yardımcı kimse yok. Bu başlık çok açıldı kızmayın bana sormak istediğim şey kış bebeklerinin giyimleri. Alt üst takım aldım tulumlu takım aldım ama iç zıbınlar varda hastane takımlarında içlik olarak alt yok. Bacakları üşümez mi bebeklerin. Çünkü tulumların çıt çıt yerlerinden hava girer diye düşünüyorum. Tulum olmasa diğer altlı üstlü takımı giydirsek yine altı bi tane. Ekstra almalımıyız altına giydirmek için. Yoksa yeni doğan kilotlu çorap falan mı almalıyım. 🤷♀️🤷♀️🤔
bulutunannesi33 Hnd77 canım alttan bır çıtçıtlı gydır takım gıydır üstüne tulum gıydırırsın onun ustunede yelek evin sıcaklığına göre ayarlarsın gercı
ilknremrh Hastane çantama tulum koymamistim ama evde giydircegim zaman takımlarin zibinini ve altını giydirip ustüne tulumu giydiriyorum
Fbasturk Bizde 33+4teyiz şubata doğum nasipse, ben çıtçıtlı atlet dışında 2 kat alt 2 kat üstünde olacak şekilde ayarladım çantamı, bide ince yelek ve ince battaniyeye saricam tutarken de kolay olur, evim biraz serin oluyor, ama sıcaklığa göre yelek giydirmeyebilirsin
Ebrutusem Bebekleri kat kat giydirmemek gerektiği söyleniyor. Odanız mecburen bebeğe göre sıcaklıkta olacak kat kat giydirmeye gerek yok hastanede aynı şekil çünki kundak ve battayeye sarılı olacak
ZeynepSabancay Hnd77 alt üst takımların altlarını giydirebilirsin yada patikli altlardan alabilirsin. Lcw da kendinden çoraplı alttlar var yenidoğn için var mı bilmiyorum bi bak istersen