Gamzecabuk Kızlar merhaba 1 buçuk aylık hamileyim bazen regli olacak gibi ağrım oluyor ve bu beni tedirgin ediyor böyle olması normal mi sizce
Safiye12 Gamzecabuk normal kızlar bende adet ağrısı çekiyorum 6 haftalik hamileyim bide bende gaz var çok fazla şişkinlik oluyor sizdede var mi
Minikprensinannesiiiii Safiye12 adet sancısı bende de var bende aynı 6 haftalık belin de ağrıyor mu canım
Gamzecabuk Safiye12 bende de aşırı derece de şişlik oluyor nefes alamıyorum. Ve dediğin gibi gaz da var.
numix Ben de 10 haftalık hamileyim kasık ağrım fena. Doktor normal diyor ama korkutmuyor değil ağrılar
Momss13 Gamzecabuk aynen canim bende senin gibiydim 1 ayligimda agrilarim coktu doktoruma soyledim fitil yazdi bana aylarin haftalarin coaldikca azalicaktir inan ben o kadar korkuyordum ki doktorum her swy yolunda demesine ragmen her gun araştirma yapiyordum burda yaziyordum hic endiṣelenme inan ki geciyif azalicak hemde regl olmuyorsun bedenin buna alismaya calisiyor inan bende yeni 13 haftalik oldum hala kasik argilarim var ara bir olarak doktorum fitil yazdi her gun sabah koyuyorum amma yinede var bak hattda 2 gundur cok oldu bende korkuyorum bazen annelik hissi iṣte ilk aylar iyce boyle olur zaten inşAllah hepimiz salikla kucagmiza aliriz tedirgin olma minik hiss eder tedirgin oldugunda stresden sıkar seni
Gamzecabuk Momss13 teşekkür ederim içim rahatladı ❤️ sanki birseyler yolunda gitmiyor gibi sanıyordum
Gamzecabuk Minikprensinannesiiiii benim bel ağrım yok. Sadece kasık ağrım var. Ama gece yatarken bacaklarım ağrıyor uyumakta zorlanıyorum
Annelikmghb Kızlar bende henüz yeni 4+5 haftalik gebelik zaman zaman kasık ve bel ağrısı çekiyorum korkuyorum bisey olacak diye normalmi
Melamial Doktorum bana da rahmin sağ tarafında ağrı olabilir demişti. Ara ara adet gelecek gibi hissediyorum, ürkütücü evet ama normal. İlk bebeğimde de böyle olmuştu