seraykaraoglan O kadar vitamin ilaçlarına rağmen biz gebeler nasıl grip olabiliyoruz anlayamıyorum ve geçmiyor tam geçti diye düşünürken yeniden başlıyor çok sıkıcı bir durum 🥺 20 gündür bu sıkıcı durumu yaşıyorum isyan etmeye başladım artık ya 🥺
Mommytwice2 seraykaraoglan eee havadan öyle zehirliyorlar ki insanları hepimiz hastayız çoluk çocuk üstelik ağaçlar da hastalanıyor
F123 seraykaraoglan vallaha bende öyleyim gözlerimden yaş burnum tıkalı Bogaz ağrısı balgam çok kötüyüm ve doğum ayın 10 unda ne yapmam gerekiyor geçmesi için kızlar
xiremm38 seraykaraoglan bende şu an aynı durumdayım boğazım fln çok kötü ağrıyor Geçmiş olsun tüm hasta hamişlere..
seraykaraoglan Mommytwice2 maalesef öyle ama artık hapşırmaktn öksürmekten yoruldum ben kendimi geçtim bebeğim yoruldu ya bebeğime üzülüyorum herhangi bir ilaçta kullanmamıza müsade edilmiyor çözümde bulunmuyor 😔
seraykaraoglan F123 20 gündür atlatamadım bir bitiyor bakıyorum tekrar başlıyor ballı süt - tereyağı pekmez - karadut özü - limonlu ılık su denemediğim hiç bir şey kalmadı 🥺biraz geçiriyor tekrar devam ediyor 😣
F123 seraykaraoglan bi tane şurup buldum doktoruma sordum bitkisel kullanabilirsin dedi en azından öksürüğü kesiyor bi doktoruna sor öyle al istersen eczaneden fitospan şurup
F123 seraykaraoglan ben o şurubu bugün aldım canım biraz iyi geldi en azından öksürüğü hafifledi yoksa karnım çok agrıyor