07sym07 95 le hamile kaldım 5 ay bitmek üzere bugün ilk defa tartıya çıktım korka korka 103 kilo olmuşum moralim çok bozuldu ya 😔
Alparslanmom__ 07sym07 ekmek tüketme camm pilav bulgur falan geç yemek yeme yürüyüş yapsanda iyi olur bozma moralini doğumdan sonra verirsn normal
momofmychildren 07sym07 93le hamile kaldım 25+4 günlük hamileyim hâlâ 93um kaçamaklarım elbette oluyor Yağlı şekerli şeyler çok tüketmeyin Abur cubur da çok yemeyin
07sym07 kahvesever__ yemek değil de abur cümbür mesela Bi tane kek yiyip su içip yatıyorum acıkıyorum gece 😔
07sym07 momofmychildren çok yiyorum gerçekten normal de de kilo almaya müsait biriyim hemen hemen alıyorum
07sym07 momofmychildren çok tüketiyorum maalesef gece de çok acıkıyorum kalkıyorum uyuyamıyorum 2 kaşık çikolata yiyip su içip yatıyorum
obirannea 07sym07 Bende öyleyim 17 haftalık olacağım şimdiden 3 kg almışım sonum ne olur bilmiyorum oğlumda 30 kg yakın almıştım 😔
momofmychildren 07sym07 ben de öyleyim yüksek kiloda hamile kaldığım için de doktorum çok dikkat etmemi istiyor
momofmychildren 07sym07 öyle yapmayın ben de gün içinde tüketiyorum bazen ama mesela bugün abur cubur yediysem 3 gün sonra yiyorum ve her gün yürüyun ben ise giderken durağa felan yürüyorum o bile etki ediyor inanın ki ve her gün 3 litre su için