Gulsen1909 Aliss06 bende bir süredir araştırıyorum merak ettiğiniz varsa yardımcı olayım ben daha karar veremedim ama
Aliss06 Gulsen1909 ya ilk çocuğumu etlik Zübeyde de doğurdum başıma gelmeyen kalmadı şimdi özel hastane bakıyorum Ankara’ya hakim değilim hangisi iyi bilmiyorum da bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim ☺️
Gulsen1909 Aliss06 genellikle 35 binden başlıyor hepsi Lokman hekim 35.000/45.000 Koru 50.000 Medikal park 45.000
Sevde_M Gulsen1909 fiyatlar neye göre belirleniyor ki? Bende özel de doğum yapmak istiyorum ama fiyatlar gerçekten dehşet miş 🥺
Gulsen1909 Sevde_M bilmiyorum ki bir haftadır araştırıyorum Muayhaneler daha da pahalı doktorlar hem kendine doğum parası hemde hastaneye doğum parası istiyor
Momm0606 Gulsen1909 Aşkın Güler hoca da doğum yaptım o ayrı klinik, koruyla anlaşmalıydı ama hastaneden de çok çok memnun kaldım, şuan hocamın orayla anlaşması yokmuş başka hastanelere geçmiş ama şaşırdım gene de
Gulsen1909 Momm0606 bende ilk çocuğumdan çiğdem hoca da dogum yaptım. İkinci içinde fiyat aldım oda baya yükselmiş
Bh05 Etimesgut A life gidiyorum memnunum doğum paketini 28 bin demişlerdi temiz güven veren bir hastane Oskar öğüten hocaya takipliyim tavsiye ederim
Bh05 Gulsen1909 tanıdığımız bir aile dostu bize bu doktoru tavsiye etti kendisinin gebeliği çok riskliydi 5 aylıkken bebeği doğmaya kalkmış baya sıkıntı yaşamışlar ve Oscar hocayı gözü kapalı tavsiye etti eğer belirli riskler taşıyorsanız mutlaka görüşün derim
Seyhan000 Şu şekilde bir liste yapmıştım 500-2000 tl yazanlar muayene ücreti 2000-6000 arası yazan fiyatlar ayrıntılı ultrason fiyatları 26.000 tl sonrası da tam doğum paketi fiyatları