merveoflu beybim0 bana da sol dendi. Kan akışı daha rahat sağlandığı için sola yatmaya özen gösteriyorum.
Nil00 beybim0 sağ sol karışık şekilde yatıyorum sadece sola yatınca bu defa da sol kolum omzum tutuluyor mecburen karışık şekilde yatıyorum
Alparslanmom__ beybim0 ben bir sağa bir sola yatıyorum sürekli aynı pozisyonda uyuyamıyorum kolum falanda uyuyusor
Serendipity16 beybim0 sola yatmak en iyisi bende eğer uyanıksam sola yatıyorum ama uyku halinde bi sağa bi sola dönüyorum sırt üstü de dinlenirken yatıyorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı
Sumeyyeky beybim0 sağ tarafa yatıyorum doktorum bana bunun önemli olmadığını söyledi sağ tarafta daha rahatım
Boncukk123 beybim0 6 ay olana kadar istediğin gibi yat dedi doktor 6.ayından sonra artık yoğunluk olarak soluna yat dedi tabii ki son zamanlar mümkün degıl tek tarafta sabit kalmak için sağa sola dönüyorum ben yine de
Lalemmm12 beybim0 sol neden önemli bebeğe akış gidiyormuş ama genelde sagdayım artık solum da hiç rahat değilim bide sağ kısmıma göre bebeğim solda hiç hareket etmez sağa dönünce çok hareket eder