Ceysah arkadaşlar iyi günler maalesef bu sayfadan sipariş verdim keşke vermeseydim. instagram kullanıcı adı bebekk_kapi_susleriimm sipariş oluşturuna kadar çok ilgililer sonrasında doğru dürüst cevap atmıyorlar ürünü sipariş verirken ön onay için atarız flan diyorlar asla atmıyorlar. Hatta bazı kişilere kargolarını bile göndermemişler. Şikayet etcem dediğiniz zaman da savcı karısıyım yok efendim avukatım filan diye bişeyler sallıyor. Kesinlikle sipariş vermeyin. Siparşini verdiğim ve bana gelen ürünleri in fotoğraflarını ekliycem sizler karar verin gerisine.
Hulo2105 Ceysah bu yüzden asla instagramdan alışveriş yapmıyorum. Çünkü muhattabın 1 kişi o da cevap verirse.
zeynep_c Ceysah instagram kesinlikle alışveriş yapmayın. trendyolda milyon tane model var oradan yapın. niye instagramla uğraşıyorsunuz ki, bu size tecrübe olmalı :)
Momofelisa Ceysah ayy canım daha iki gün önce bu sayfadan sipariş vermek üzereyken dur bi happy Mom da aratayım sayfa adını diye buraya yazdım ki 15 gün önce başka bi bayan şikayet etmiş burada sayfayı. Kıyısından döndüm resmen. Dolandırıcı olduklarını vazgeçtiğimi yazınca sizli bizli konuşan kadın birden sen diye üslupsuzca konuşmaya başladı. Israrla dolandırıcı olmadıklarını iadda etti. Bende madem öyle önce ürünü gönderin sonra ödeme yapayım dediğimde tamam dedi. Bakalım gönderecek mi bekliyorum bende 🙄
Ceysah Enfal_06 ilk kez başıma böyle bişey geldi. Teknik olarak ürün elime geçti dolandırılma sayılmıyor ancak başka insanlar da aynı duruma düşmesin :)
Enfal_06 Ceysah bazıları da kendini akıllı sanıp ayıplı mal gönderip ortadan kayboluyorlar özelikle instada çok var müşteri memnuniyeti çok önemli
Ceysah Enfal_06 evet sayfa memnuniyet fotoğrafları da paylaşmış ama başka sayfalardan çalıntı büyük ihtimalle
Ceysah Momofelisa gönderdiği ürünler de ortada zaten. Kendi yaptığı ürünü paylaşsa da ona göre sipariş alsa insanlar teşekkür edecek ama ille beddua istiyor canları. Çok terbiyesiz biri. Tüketici halen heyetine şikayette bulundum zaten