Zeyasln benim anlamadığım şu; tamam herkes bir şeyi doğru ve etik bulup destekliyor, fakat siz neden sizin fikrinizle aynı fikirde olmayan insanları bu kadar ağır eleştiriyorsunuz yok kapasite yok bilmem ne yok okusalarmış, evet iki üniversite bitirdim mesela, çeşit çeşit mesleklerden tanıdıklarım var, okuyup araştıran bi insanım ama inanın sizin kadar iğneli değilim, herkes benimsediği herhangi bir fikri veya değerlerine uyan herhangi bir davranışı illaki destekleyecek ama önemli olan üslup değil mi? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala sosyal ilişkilerde empati ve üslup üzerine anlatılacak çok şey var, siz istediğiniz gibi istediğiniz her şeye ücret ödeyebilirsiniz, fakat belli şartlar altında çalışıp çocuğuna gelecek kurmak isteyenler için bazen 3-5 lira bile kıymetli olabiliyor, ben doğum paketi yaptırdım mesai saatleri dışındaki doğum için ekstra ücret alacaklar bu yüzden dua ediyorum ki, vaktinde sağlıklıca olsun, kimse doktorlara ya da “doktorla bir tuttuğumuz polislere” sallamıyor merak etmeyin 👍🏼