Gulsh61 Kızlar yarın 25. Haftama giricem son bir kaç gündür karnım bana çok sertmiş gibi geliyor zayıf olduğum için göbeğimde yeni çıkmaya başladı bu sertlik normal mi sizlerdede aynı mı
metemom_ Gulsh61 zayıf hamilelikte kasılma daha net hissediliyor bu haftalarda da bebekler hızlı büyüyor o yüzden düzenli magnezyum kullanımını öneriyorlar 23+3 deyim bazen benim de karnım sertleşiyor magnezyum içip dinlenince geçiyor
miavega Gulsh61 24+3 teyim. Benim de aynı şekilde böyle aşırı yemek yersiniz de karnınız gerilir ya sürekli öyle. Dokununca da sert geliyor bana.
1prensesannesi__ Gulsh61 kendim kiloluyum yarin 25 olcaz sertlik var ama yumusaklikta var bebegim icerde hareket ettikce bazen esniyo sanirim bi tarafima sertlik cökuyo ama geciyo
Gulsh61 metemom_ bende tuvalet sorunu için kullanıyorum magnezyum oturarak calısıyorum o etkiler mi acaba
emirtimr1 Gulsh61 kilomuzda hemen hemen yakın bende 58 kiloyum magnezyum başkatmadı doktorum kontrolüm salı günü umarım bu duruma çözüm bulur çünkü ister istemez endişe duyuyorum
2prensesannesiiii Gulsh61 bazen sert geriliyor yırtılacak gibi oluyor ortadan ikiye karnım bazen yumuşuyor bebek pozisyonuyla ilgili sanırım 26+1 im