Esmam_ela25 Kızlar göbek deliğim gebelikten dolayımıdır nedir içi çok koyu renk artık yıkamaktan kıp kırmızı oldu ama yine aynı doktora falan giderken çok utanıyorum 😬
dogurangaplumba Esmam_ela25 benimde öyle ya hamilelikte oluyor o doğumdan sonra geçiyor gebelik çizgisiyle bir oluyor sen onu elledikçe göbek deliğin acır
bahardaa Esmam_ela25 ellemeyin geçiyor o hamilelikten beni bir görsen kahverengi upuzun çizgi göbek deliğim kararmış doğumdan aylar sonra geçiyor kendi kendine
Nazd1 Esmam_ela25 ben ilk kararmaya başladığımda kirlendi sanmıştım ov ov ov kızarmıştım sonra maktım meğer ben temizmişim oranın pigmenti bozulmuş😅 şimdi iğrenç bi hal aldı ama doğurmayı beklicez arkadaşım😅
Nazd1 Esmam_ela25 geçiyomuş araştırdığım kadarıyla pigmentlerimiz eskiye dönüyomuş bu göğüs ucunda olan kararmalarımız gibi🙊
incim2306 Ayy benimde boynum ve göbek deliğim karardı bir de koltuk altım ben de kir falan sandım baya liflemdim ama çok ilginç aynı duruyor 😁
Hulo2105 Esmam_ela25 benim göbek deliğimin içinde et beni çıkmış şok oldum daha 2 gün önce yoktu. İnşallah doğumdan sonra düşer 🥲