tugceefe Kızlar detaylı ultrasona gireceğim. 20. Haftadayım. Kaçıncı haftalarda girmemiz gerekiyor? Mesela 24-25. Hafta falan geç mi olmuş olur? Birde çok pahalı 😕kimi 300-400 kimi 600 veya daha fazla istiyor. Anadolu yakasında daha uyguna yapan bir yer biliyor musunuz acaba? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim☺️
Caglaaa tugceefe ben 23+0 da yaptırdım ama istediğim doktor değildi istediğim doktor 22+5 den sonra bakmıyorum demişti iyi araştır bazen doktorlar hftası geçti diye bakmıyor
tugceefe Kosarer canım ben senin dediğin hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Memnun kaldın mı detaylı baktılar mi ne kadar sürdü? Randevu alacağım ona göre 😊 bir de hemen verdiler mi sana randevu?
Kosarer tugceefe bana gün verdiler yani hemen alamadım yılbaşı girdi çünkü araya memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım yani yarım saat sürdü
Papatyam34 tugceefe özel bi klinik . Neye göre öyle söyledi bilmiyorum ki devletteki doktorda 19-26 arası gireceksin detaylıya demişti
Ayferfeneer tugceefe ben dün girdim ocak geçtiği için zam gelmiş indirimli 520 lira ödedim(özel sağlık sigortası indirimi oluyo 50 lira kadar) daha önce sorduğumda 460ti bursada