sariniz13 Kızlar pendik medipol canan hanıma takipliyim ebe desteği almak istiyorum sizler aldınız mı ? Süreç nasıl ilerliyor ekstra bir ücret talep ediliyor mu ? İlk gebeliğim olduğu için çok hakim değilim 30.haftamdayım geç kalmadan başlamak istiyorum
yeschef-13 sariniz13 ebe desteği dediğiniz özel ebe mi? Öyleyse tabikide ücretli ve ben anlaştım benim var 30. Hafta son anlaşma haftası 30+ da ödevler egzersizler görevler vs süreç başlıyor ama başka bir şeyse sorduğunuz ebe desteği onu bilmiyorum
sariniz13 yeschef-13 aslında tam olarak özel ebe mi değilmi bilmiyorum hastanenin kendi ebeleri oluyor ya o şekilde
yeschef-13 sariniz13 kendi ebeleri doğum sırası ve doğum sonrası destek oluyor yoksa sizinle süreci geçirmiyor oda ücretsiz zaten hastane içi hizmeti
sariniz13 yeschef-13 ay o kadar heyecan varki doktorumun numarasını bile her muayenede almayı unutuyorum ebe konusunuda konuşacağım
yeschef-13 sariniz13 benim şöyle kd doktorum zaten gebelik önceside doktorumdu hastanem Altunizade acıbadem hastaneye yatınca ebe yönlendiriyorlar kat ebeleri ama mesaisi bitince değişiyor tabi yenisi geliyor bide eve çıkınca ziyarete geliyorlar işte ilk yıkama için ama ben kendim özel ebeyle anlaştım birebir doğum destek nst kontrollerinde geliyor doğum başladığında eve yanına geliyor hastane doğum sonrasında emzirme danışmanlığı yine eve geliyor emzirme desteği yıkama vs bu başka o başka