latahzen Meraba kızlar bugün itibariyle 15+2 olduk 2 haftadır doktora gidiyorum cinsiyet için kordonu bacak arasında diyo. görebildiğim kadar kız ama maalesef o kordon bizi yanıltabilir net birşey diyemiyorum dedi 🤦 Var mı benim yaramaz bebiş gibi annesini uğraştıran 😁
NeslihanOner Ben de canım ben de😊 15+3 üm.bugün gittim ikinci kez göremedik haftaya tekrar gidecem doktor haftaya gel dedi
tunaanurr Kafam çok karıştı cidden 13 haftalıkken erkek olduğunu söyledi 16 haftalığım kız dedi bgn bilemedim
tunaanurr Ya aslında şöle oldu cinsiyet partisi yapıcam için bana sölemedi söleme dedim doktoruma bn cıktım görümceme söledi erkek demiş 2 hafta sonrasıda bebek tersti göremedi bugünde kız dedi 🤷🏻♀️
NeslihanOner latahzen valla benim ilk de yani nazlı mı ne anlamadım her gidişimde öğrenecem umuduyla gittim bakalım inşallah haftaya kesin öğrenirim artık şimdi geçmez bu günler bana
Fatmur tunaanurr NeslihanOner Merhaba kızlar bn Hataylım 21 yaşındayım 12 haftalıktım 10 gün önce doktorum kız dedi sizce cinsiyet değişir mi