Bbuse12 2.sezeryanim olacak nasil gececek bilmiyorum 2. Daha zor diyorlar oylemi 2. Kez sezeryan olan anneler tecrubelerinizi yazabilirmisniz
Alparslanmom__ Bbuse12 sağlıkla kucağıniza alirsnz inşallah iyi düşünün iyi olsun bu psikoloji ile gitmeyin pozitif düşünün pozitif doğumlariniz olsun insllah 🙏🐣🌸
gamzosgamzos Bbuse12 ben 25 ay önce ikinci sezaryenımı oldum çok şükür çok güzel geçti doğumum hatta ilkinden bir tık daha rahattı diyebilirim 🙂 sağlıkla kavuşun inşaAllah 🤲🌸
Lavinya21 Bbuse12 bende sezeryan istiyorum da ilk gebeligim aklımda birkaç soru var çatı muayenesi yapıyorlar mı sezeryana karar vermeden önce
Sosisligunlerr 2cibebis sancı var ise bakıyorlar canım benim 28. Haftadan beri sancım oluyor ciğer geliştirici falan yaptılar ve açıklığıma baktılar sancı yok ise bakmıyorlar ☺️
2cibebis Sosisligunlerr Lavinya21 bn ilkinde tansiyon yuksek cikmisti haffte sancj vardi bakmisti yoksa bakmadi hic sonra zaten gebelik zehrlenmesnden dolayi sezeryan olmustm
Sosisligunlerr Bbuse12 37+2 yım bende 3 gün sonra kontrolüm var bakalım hangi güne verecek daha vermedi doktorum benimde ikinci sezeryan ablam da sezeryan ve bizzat ben şahit oldum ikinci daha rahat geçti 😀 darısı bize 🥰
Lavinya21 2cibebis bende 2 defa acillik oldum orda bakmışlardi bikere nstden önce bir kere sonra olacak şekilde 2 şer defa
Sosisligunlerr 2cibebis bende de bir defa baktılar plasenta previa olduğum için cihazla baktılar oda ☺️