Beren44 12+2haftalik olduk👼folik asit ilacım çok az kaldi doktor bitene kadar kullanabilirsin dedi kullanmaya devam etmelimiyim yoksa birakmalimiyim.sizler kaçıncı hafta yada aya kadarkullanmayı bıraktınız..bu haftadan sonra hangi ilaçları kullandınız.
buseyusuf27 Beren44 12 haftaya kdr kullandım bıraktım bnmde dha var aslında ama kullnmadım zaten cok ılac ıcmeyı sevmyorm
Eko93 Beren44 ben 7.haftadan beri multivit kullanıyorum içinde folikasit var zaten. Doğuma kdr kullanacagim
3_oglan_annesi Beren44 11 haftaliga kadar kullandm muane olurken sormayı unuttum alıp almamakla arasında kaldım şuan 14 haftaligim içim içimi yiyo ya almdm diye ilacimda folidece bide
Beren44 3_oglan_annesi o haftalarda folik asit bitince almaya gerek yok bence 😊12. haftada benimde azalmisti almadım.doktr vitamin verdi
Beren44 Hulo2105 demirinz düşük ciktgi icinmi doktr verdi acaba.benim normal iyi dedi sadece d vitamini magnezyum vitamin verdi.
eminece93 Beren44 bende bitene kadar kullandim 13.haftada bitti zaten folik asit bitince icinde yine folik asit olan karışik butum vitaminlerin oldugu bir multivitamin verdi bu seferde
Beren44 eminece93 hangisini kullanıyorsunuz multivitamin olarak.ben aldım başladım henüz idrarda enf çıktı.antibiyotge başladım.hepsini birden içmeye korkuyorum.
dogurangaplumba Beren44 doktorun dediği gibi bitir sonra o sana başka vitamin verir benim tam 12. Haftada bitti başka vitamin verdi
Beren44 dogurangaplumba doktr randevum vardi d vitamin magnezyum multivitamin verdi canım😊teşekkür ederim.
nssonmez Beren44 Beren44 hemen hemen sizinle aynıyız 13 hafta olduk bizde benimde son kalanlar bittikten sonra omegaya başlayacakmışım folik asiti bırakıyoruz
Kubra6694 nssonmez ocean mummu var içinde OMEGA 3 Multivitamin flan da var ama Folik asit olarakta kullaniliyormus. Bu OMEGA 3 ve vitaminlerin yerine geçer mi ?
Beren44 nssonmez folik asit ilacim bikac gün önce bitti doktor alma başka vitaminlere geçeceğiz demişti.2gun önce doktr randevum vardi magnezyim d vitamini omega 3vitamin verdi.siz kaç haftalık oldunuz
Niloyaaaaa Beren44 12. Haftamda doktorum bırakabilirsin dedi artık multivitamine geçicez dedi Vifolic diye bir multivıtamin kullanıyorum doğuma kadar kullanıcakmışım ekstra olarak tabi demir ve d vitamini magnezyum kullanmaya da devam ediyorum
Beren44 Niloyaaaaa magnezyum suya katilanmi hap şeklinde olanmış hangisini kullanıyorsunuz.hangisi daha etkili fikrim yok acikcasi doktor bana magozit yazmış başlamadim henüz.
Sydaglsen Beren44 12. Haftaya kadardı ama ilacım bitmişti son 8 gün mü ne. Doktoruma yazdım alayım mı yenisini diye almana gerek yok takviye ilaçlarına başlarız demişti.
Sydaglsen Beren44 evet başladım gebelik boyunca kullanmaya devam edecekmişim demir ve d vitamini kullanıyorum
Niloyaaaaa Beren44 doktorum hap olanını vermişti ama ben bittiğinde sağlık ocağında yazdırmak istedim ve bir türlü ismini hatırlayamadığım için aile hekimi suda eritilenden yazmış hangisi daha faydalı gerçekten bilmiyorum ama hapın içimi bana daha kolay geliyordu doktoruma gittiğimde tekrar hap olandan isticem ☺️