Aysedogan229924 Hamileyim gaz sancısı çok oluyor geceleri gerçek sancımi diyeekorkmuyor değilim bazen çok şiddetli oluyor uykumdan uyandırıyor siz napiorsnz acaba buna çözümü olan var mı
Bsrrgl Aysedogan229924 2 haftadır beni mahvetti ki hiç sorma doğuma 3 gün kaldı. Hala var. İlk önce sıcak denedim. Ayağıma karnıma sıcak su sıcak duş kalın kıyafet falan sağolsun hiç mi fayda etmez. Bir gün tevafuk balkonda çamaşır asarken üşüdüm biraz 😅 gaz maz kalmadı. Çok pardon. Sıkışınca balkona çıkıyorum. Biraz üşüyorum.😁😁🤭 Güldüğüme bakma bu gaz sancısı adamı öldürür Allah korusun daha böyle birşey yaşamadım hayatımda. Doktor moktor çözemedi.
Civciv53 Aysedogan229924 ayaklarını mutlaka sıcak tut. Yatarken ayaklarını dizlerden kırıp öyle durmutlaka gaz çıkarırsın. Yada yatarken yukarı doğru duvara daya ayaklarını. Sodada içebilirsin alttan çıkmıyorsa geğirmekle rahatlayabilirsin.
Rabiul Aser5234 ay ben gaz sıkışmam varken maden suyu içsem gazdan yürüyemem heralde zaten gazımı çıkartamıyorum hastanelik olurum net
tubaysima Sende gaz yapan yiyeceklerden uzak dur. Mesela ben kuru fasülye,nohut, bulgur, süt bunları hep hayatımdan çıkarmış durumdayım çünkü tükettiğim takdirde çok sancı çekiyorum. İyi gelen bir şey de yok maalesef 🫠
Aysedogan229924 tubaysima neyin gaz yaptığıni bilmiorm durup dururken de şişiyor ama dikkat edicem soyleidlerinize
Aysedogan229924 Aysedogan229924 teşekkürler tubaysima midem davul gibi şişiyor yani genelde soğuk bişi yiyince oluyor dondrma yemistn 3 yemek kaşığı kadar ama felaket bisisilik oluyor
tubaysima Aysedogan229924 benim gibi dene yanıl yapabilirsin bu dediklerimi bir süre yeme. Mercimek de dahil. Sonra tek tek denersin gerçekten gaz sancısı yaşamayan bilmez çok iyi anlıyorum Rabbim şifalar versin ♥️
Aysedogan229924 Bsrrgl hm nm ay çok kötü gerçekten gaz sancısı ama Allah az kalms doğuma benm daha çok var erknn başladı bnmki herhalde herkesin 8 9 ayda başlams hep
incim2306 Bazen bende de oluyor nefesim kesiliyor hareket bile edemiyorum acaba doğum sancısı da mı böyle gaz sancısı gibi mi şiddeti
Hulo2105 Aysedogan229924 gasspass ilacını tavsiye ederim gazı ve kakayı 15 dk de atıyor. Doktorunuza sorun yine de