beautifulgirl Pazartesi kan vermiştim 16 çıkmıştı cuma günü de kan verdim 99 çıkmış sonuç artış iyi mi sağlıklı gebelik mi kızlar geç döllenme mi olmuş
KurabiyeninAnnesi123 beautifulgirl bana artış az geldi arada 3 gün var bir dha kan ver canm bu artışla anlarsn 2 katina çıkmasi gerekiyor
Aysebayrak beautifulgirl artış az falan değil gayet güzel artmış 😍 2 güne bir kan vermeye biraz daha devam edebilirsin
beautifulgirl basakc36 yasemincicekkk son adet tarihim 25 martı geç döllenme mi olmuş acaba uygulama da 4 haftalık gebe gösteriyor ama betam 99
basakc36 beautifulgirl Haftalara göre beta değerlerine bak internetten.Doktorlar ilk olarak son adet tarihinin ilk gününü soruyorlar
Pamuk beautifulgirl Beta ile hafta hesaplanmaz.Herkesin döllenme zamanı hormonları farklıdır.Benim 4+2de 9du betam. Doktor son adet tarihini önemser betaya göre hareket etmez.
beautifulgirl Pamuk ilk hamileliğimde böyle olmamıştı değerler daha hızlı yükselmişti o yüzden geç döllenmeden şüphe ettim bakalım pazartesi tekrar gideceğim sağlık ocağına
KurabiyeninAnnesi123 yasemincicekkk 3 günde 16 dan 99 sizce 2 katı mı 3 gün diyorum bakın 1 gün degil
yasemincicekkk KurabiyeninAnnesi123 ertesi gün 2 katı artması gerekmiyor ,2 günde iki katına çıkması gerekiyor . Pazartesi 16 çıkmış . Çarşamba 32 çıkması , cuma 64 çıkması gerekir , cuma 99 çıkmış
KurabiyeninAnnesi123 beautifulgirl git canim bu vericegin kandaki betayla dha iyi sağlıklı yükselip yükselmediğini anlaya bilirsin sen yine güzel düşün güzel olsun dualarm seninle Güzel haberle gel❤🙏