Esraagunes İlk gebeliğim Şuan 15 haftalığız ama zaman geçmiyor bana ben onu merak ediyorum kucağıma almak istiyorum sevmek istiyorum ama bakıyorum ooo çok var Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sizde durumlar nasıl??
birgencanne09 Esraagunes 28+2 olduk ilk zamanlar bana da öyle geliyordu düşündükçe çok hızlı geçmiş diyorum
Anneeadayi3 Esraagunes en güzel haftaların gezmene eğlenmene bak sonra sürekli tuvaletin gelicek dışarı çıkmak zor olucak gece uykuların kaçicak doğum korkuların baslicak 35. Hafta bu şekilde 😂
_handan91_ Esraagunes Ilk haftalar gecmek bilmez, bir bakmissiniz 30 haftalik olmussunuz bile 😃 bende 25 den sonra cok cabuk gecti ve suan 34+ 5 olduk 😅 suan cok cabuk geciyor haftalar. Ve eksikler bitmiyo , yetismicek diye korkuyorum. 😅
Asila_arzu Esraagunes ay bende senin gibi düşünüyordum 8/10 haftalken şimdi bakıyorum doğum 99 gün kalmış 🥹🥹
Esraagunes Anneeadayi3 ama oda ömrü hayatımızda kaç kere yaşıyoruz ki onun için o ağrılara katlanılır yaaa 😢
Sumeyyeky Esraagunes 20. Haftaya kadar zaman asla geçmedi 20 ve 30 arası su gibi geçti şuan sanki hiç bir şey yetişmeyecek gibi korkuyorum 34 haftalık oldu 🥹
Hulo2105 Esraagunes ayy bana da ilk 14 hafta geçmedi. Sanki ben yıllardır hamileyim millet doğuruyor. Ama 14 ten sonra geçmeye başladı çünkü 16 da hareketleri hissettim ilk defa o zaman kafan rahat ediyor. Onu hissedince sanki kucağındaymış gibi oluyor ❤️
Brgulll Esraagunes bu haftaların prenseslik zamanların bana derlerdi inanmazdım üçüncü trimester çok fena 🥺