neslsah-1 Esma_nur34 14+3 bizde öğrenemedik malesef dün kontrolüm vardı 16 haftadan önce söylemiyoruz yasak dediler :( bende çok merak ediyorm eltim hamile ona 12. Haftada tahminde bulundu doktoru 16. Haftada kesinleşti doktordan doktora değişiyo bence 😊
Sancez56 metemom_ ağustos eylül gibi benimdee ya üst olarak kısa kollumu elbisemi nasıl aldınız tam yazlıkmı ilk 2 ay için ben kararsız kaldım
Sancez56 Youngmotherr ağustos eylül doğum gözüküyor sizce kısa kollu askılı üstler elbiseler almalıyım ilk 2 ay için yoksa yenidoğan üşürmü yani resim çekilmek için alsam olurmu deneyimli annişler 😊
alinsmom_ Sancez56 1-2 tane kısa kollu aldık üşür diye bir de yenidoğan çabuk büyüyor pek giyemez diye🌸
Feyzanurguc Sevvalll42 bizde 24 gösteriyor 2. Gebeliğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah
gule4735 annelik_4 benim de 8 Haziran ama kasılmalar adet sancısı gibi sancı ve ağrılarım smdiden başladı 😏 doğum mu yaklaştı acaba ilk doğumum biraz tedirginim