incismom Selam kızla 20+1 günlük gebeyim. Şu ana kadar 3,5 kilo aldım. Boyum 163, hamile kaldığımda 59 kiloydum. Bebeğimin kilosu haftasına göre normal ama çok az almışsın diyorlar. Siz kaç kilo aldınız?
Aysee1123 incismom Az almanız daha iyi çok almanızın bebeğe bir faydası olmuyor zaten, size negatif olarak az almışsın diyenlere cevabını verin 😊 Ben 6 ay önce doğum yaptım 50 kilo ile hamile kalmıştım 56 ile doğuma gittim 🥳 6-7 aylık olana kadar bariz bir şekilde hamile olduğum bile belli değildi
Sumeyyeky incismom 34. Haftadayım 56 yla hamile kaldım 73 kiloyum pişman değilim 🤣 son trimesterde sonra bebekle birlikte genellikle anne de kilo alıyor boşver ağzı olan konuşuyor çok kilo alıncada şişmişsin geri nasıl vereceksin diyorlar milleti memnun etmek çok zooorrr bebekle sen sağlıklı ol yeter 🌸
merve_89 Aldığın kilo normal 30. Haftadan sonra kilo alımı bebektede sende de artar benim 3. Gebeliğim oğlumda 22 kilo kızımda 15 kilo almıştım bunların hepsi 22.haftadan sonra olmuştu.suan 14 haftaligim kilo almadım henüz ama rahat bunda da 12 kilo alırım