Hiiiillllaaaallll93 Kızlarrrr hastanede giymek için pijama arıyorum önerisi olan yardım edebilir mi lohusa kıyafeti istemiyorum normal pijama gibi istiyorumama şık bir şey
Merve_3351 Hiiiillllaaaallll93 cnm pijama evi, miss dünya lissa trendyolda. instgmrda pijama partisi sitelerine bakabilirsin
Buseirgit Hiiiillllaaaallll93 ben pentiden aldım iki takım önü düğmeli olanlardan hem hastanede giyerim gem doğum sonrası diye düşündüm 💐
Sedatbk Hiiiillllaaaallll93 waikikide cok guzel duz beyaz yakali pijama takimi var bi bakmani tavsiye ederim fiyati da uygundu 400 -500 civari
Sevilc Hiiiillllaaaallll93 desenli var sanki bir de başka açık renkler var ben siyah, lacivert tercih ettim kanama olur diye
Hiiiillllaaaallll93 Buseirgit çünkü sade ve düz şeyler daha şık görünüyor gelen giden olacak ya ev pijaması gibi olmasın diye mesela bi fotoğraf çekecek olacaklar alttaki çiçekli pijama selam verecek 😂
Buseirgit Hiiiillllaaaallll93 penti de çiçekli olmayan modeller de var siyah üzeri beyaz noktalı bir modeli var onu aldım birde renkli yan çizgili modeli var onu aldım. Tabi tercih meselesi inşallah bulursunuz aradığınız gibi bir model 💐