Gebelik_takibi 28+1 bugün tüm ütüleri yapıp hastane çantasını hazırlıcaktım kızlar bu haftaya gelmeden hazırlayın bence ben çok zorlandım ütü yaparken ve bitiremedim🥺
ipeklinaismom Gebelik_takibi bende 29 da hazırladım gerçekten sonradan yapamazmisim ütü maffediyo insanı
marsuk34 Gebelik_takibi ben 35 haftalığım daha yeni yıkadım ütüledim 😂 çantaya yerleştirmedim henüz onu da birkaç güne yaparım herhalde 🙈 çok zorlamadı beni ütüyü de televizyonun karşısında oturup yaptım
Masal77_ Gebelik_takibi 35 de bebeğin çantasını hazırladım şuan 38 haftaligim daha benim çantam hazır değil bugün hazırlamayı düşünüyorum 😂😍
Bahaarrrk Gebelik_takibi 31+2 olduk 4 gün sonra işten ayrılıyorum şu an alışveriş konusunda eksiğim kalmadı her şeyi tamamladım diyebilirim 32den sonra yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum evde olacağım zaten bol bol vaktim olacaktır.
Ketenprensess 39 haftalığım bugün ütüledim daha kıyafetleri yarın yerkeştireceğim. Hastane çantası hazirkayacağım. Allah herkeze kolay doğum nasip etsin…
Gebelik_takibi Masal77_ Bnde hazırlayamadim cnm bn çok zorlandım nasıl yapcam bilmiyorum keşke bi kaç hafta önce hazırlasaydim diyorum şimdi
Melosunannesii 28.haftamdayim erken doğum riskim var doktor 37 ye kadar 10 günde bir kontril istedi önümüzdeki haftalarda halletmeyi dusunuyorum
Gebelik_takibi Bahaarrrk Allah güç kuvvet versin ikiz olup ta çalışmak zordur bn evdeyken dayanamıyorum artık
Damlaozzz Gebelik_takibi Kesinlikle haklısınız ben 30u bekliyim diyordum ama çevremdekiler 28de başla demeye başladı 26 olduk 2 haftaya bende başlıcam yoksa bu sıcaklarda zor gelir🫠
Gebelik_takibi Damlaozzz Bnce 28 haftayı fln bekleme canım bn ütü yaparken bebekler göğüslerimin altına direştiler ağrım oldu 5 dakika uzandım 5 dakika utuledim ve bitiremedim 27 hafta sonuna doğru ve 28 de baya agirlasiyorsun
Gebelik_takibi Kelebekmisaliihayat Valla geç kalmışsın sen cnm bı an önce yap derim yük üzerine bindikce zorlanıyorsun😅
Gebelik_takibi Damlaozzz Bende aynıyım canım çünkü ikiz gebelerin doğumu ne zaman olacağı belli olmuyor erken olurlarsa stresi var amin inşallah hepimizin canım 😊