Alparslanmom__ -Buse35 normal camm ben , 23. Haftamda hissetmeye başladım bende senin gibi endiseliydim doktoruma danıştim daha hissetmiyorum normalmi diye normal dedi ,22 23 haftalarda hissetmeye başlarsn dedi öylede oldu sende en yakın zamanda hissedersin 😊
-Buse35 Alparslanmom__ bazen ağrı giriyor uyandı diyorum ağrım yokken uyuyor diyorum bir türlü anlayamadım etrafım endişelendiriyor hissetmen lazım şimdiye kadar diye teşekkür ederim 😘
Alparslanmom__ umrumdadegil kişiden kişiye değişiyor işte karın yapısıyla da alakalı bişey bence 23 haftamda hissettim net olarak ,😊
umrumdadegil Alparslanmom__ evet öyle gerçekten ama kiloyla alakası yok sanırım ya çünkü pek zayıf değilim 🤭😂
Aysegulmutlu97 -Buse35 ilk gebeliğimde 16 haftamda hissetim bu arada 180 boy kg 75 falandım o zaman sanırım ama belim çok inceydi karnımda çok çıkmadı zaten sonra net 19 da hissetmeye başlamıştım ikinci gebeliğimde 69 ile hamile kaldım 14 haftamda hissettim gaz değil zaten tecrübeliyim artık ayırt edebiliyorum şuna 17 haftalığım net hissediyorum
Nisaiste -Buse35 ben 22 de başladım hissetmeye daha erken bende çok sabırsızdım sürekli dürtüyodum spayı şimdi o beni dürtmeden duramıyo 😂😅