Zumrut___ benim burada tanıdığım yok forumda görmüştüm memnun kalmayan görmedim. Gebe okuluna da gidiyorum çok tatlı hocaları var, çok ilgililer. Aklına ne takılırsa sorabiliyorsun tek tek anlatıyorlar sağolsunlar. Gebeliğimin ilk aylarında başka şehirdeydim, 5.aydan sonra buradaki devlette takibe başladım. İlk doktorumun adını unuttum ama tesettürlü bir doktordu, doğrusu hiç sevmemiştim. Odaya aynı anda hiç abartmıyorum on kişi giriyordu içerde bekliyorduk. O aylarda ayda bir kontrole çağırması elbette normal ama bir kişiyle 5 dakika bile konuşmuyordu. Sonradan Ali Murat Asker isminde bir doktor var, ona bi gideyim dedim. Aşırı memnunum, çok ilgili, her şeyi sebebi ve sonucuyla birlikte anlatıyor. Şu an 33+4teyim, normalde iki haftada bir kontrole gidilmesi gerekiyor sanırım. Sağolsun randevuyla uğraştırmadan kaşeli kağıt veriyor her hafta kontrole gidebiliyorum. Benim gitme sebebim erken doğum yapacak olmam, yakın takipliyim o yüzden. Diğer hastalara davranışlarını da özellikle inceledim herkese karşı çok kibar, herkese direkt gebe gözüyle bakıp aynı şeyleri söyleyip geçiştirmiyor. Bir de gebe okulunda anlattılar. Doğum odaları tek kişilikmiş içerisinde her şey varmış duş dahil. Eğer ki doğum yaptığımız zamanda doğum odaları doluysa kadın doğum servisindeki iki kişilik odalara alıyorlarmış. Ama servise de önce tek tek yerleştiriyorlar, sonra duruma göre ikiye çıkarıyorlarmış. Uzun yazdım ama belki işinize yarayan şeyler olur:)