Huriyeemre Bu havlulu lohusa terlikleri kullanışlı mı bana biraz gereksiz geliyor sizler ne tercih ettiniz
miniiiikfasulye Huriyeemre Ben onu kullandım havlulu olan rahatti ama bence ayağınıza ne rahatsa onu giyin terliğin bir önemi yok lohusa terlik sadece gösteriş 😂
Boncukk123 Huriyeemre crocs aldım ben canım normal zamanda da ayakkabı sıkıyor ayağımı onları kullanıyorum nasib olursa hastaneye de onları götüreceğim
karakayahavva00 Huriyeemre benim doğum Haziran’da a101 de onu acık tokalı beyaz terliklerden aldım öyle rahat kı evde de giyiyorum ☺ herhangı bı yıkanma ıslanma durumunda çabuk kuruyor
Nurten-akdemir Crocs aldım ben sonra da giyerim rahat olur diye doğumum hazirana geliyor diğer o süslü terlikler sıcakta terletir diye düşündüm
Sadeceanne2 Nurten-akdemir ya bide o terliklerle WC ye giriyor sun çıkıyorsun sıkıntı ıslak olur filan direk emer nasıl alıyorlar onu anlamıyorum
Alyadefne Ben çakma crocs aldım felaket terletiyor ayakları yaaa.. Pahalı birşey de almak istemiyorum normal dışarı terliği alıcam tekrar
Alyadefne 2727dfne ben almış bulundum fakat hiçbir koku yok hafif dolgulu olanlardan aldım modeli çok güzel ama aşırı terletiyor bilemedim ki
KuzeyinAnnesi10 Huriyeemre DeFacto dan almıştım beyaz normal terlik dışarı da da evde de kullanılabilir günlük düz bı model
Ksniak Huriyeemre ben otellerde verdikleri gibi bez terlik kullanmayı düşünüyorum ta, sizce saçma mı olur 😀
Sadeceanne2 Ksniak az önce arkadaşa onu dedim WC de filan ıslanma ihtimali olur ben sizin yeriniz de olsam hemşire terlikleri var ya onlardan terci ederim (😄ettimde ) Özellikle devlette doğum yapacak iseniz iki kişi kullanıyor odayı çokta Hijyenik olmuyor onlar
Nes7616 Huriyeemre kullanışlı değil düz taban olduğu için ayak burkturuyor hastanede hastane terliği veriliyor kullan at daha mantıklı
ZeynepDuru17 Huriyeemre terlik terliktir herşeyi abartıp gereksiz şeyler almaya gerek yok die düşünüyorum kendimce