Ayguness Kızlar emzirmeyi kestim iki gündür vermiyorum ama çok ağrıyor sancıyor buz kpyuyorum ilaç içemem hamileyim lütfen öneri verin
prenses_annesii2603 Ayguness lahana yapraklarını yıkayıp dolapta soğutup sonra göğsünü sar beklet rahatlatır seni inşAllah
Merviiss Ayguness merhaba 2 gün boyunca bebeğiniz durdu mu benim oğlum meme meme dk başi meme diye durmuyor bıraktırma istiyorum 20 aylik olucak ve goguslerim yarım SAAT emmese sizliyor:((( siz doktora danıştiniz mi süt kesici ilac verdiler mi
Ygmraygn Ayguness hamileykende hatta iki bebeğinizi birden de emzirebilirsiniz neden iki yastan önce kesmek istiyorsunuz 🥹
Ayguness Merviiss bacım ben hamileyim 4 aylık ilaç içemiyorum benimki 10 aylık meme diye söyleyemiyor ama üzülüyorum geceleri gözleri kapalı aranıyor
Merviiss Ayguness bende 4 aylık hamileydim zorunlu düşük kürtaj oldum. Süt kesme ilacı veriliyor diye biliyordum. Seninki küçükmüş bayağı
Ayguness Ygmraygn çünkü zorlanıyorum gece sürekli emzik gibi beni kullanıyor doymaya değil ağzında durmasını istiyor tüm gece oda bende uyku uyuyamıyoruz