Kbra-1 Merhabalar 30 haftalık gebeyim ankaraya yeni taşındım ve malum doktor arayışındayım danışmak istediğim konu özelde doğum yapıp devlette kontrollerimi yapacak bir doktor var mı malum sadece özeller çok pahalı
Zsssdcvbn Kbra-1 bende bekleym şurda ama araştırmalarıma göre şunu soyleyebilirim a life hospital akrapol en uygun verıyor fiyat
ZeynepDuru17 Kbra-1 ay geldim geldim Ankara eğitim araştırma hastanesi gidiyorum tavsiye ederim haftaya kontrolüm var uyarsa eğer o güne ayarlayabilirseniz iyi olur 🤣
madameux Kbra-1 ankarada en iyi jinekologlar etlik sehir hastanesinde bulunur. Hastanenin imkanlari da muazzam. Muayenehanede de prof de ömer lütfi tapısız hocayi tavsiye edebilirim. Acibadem ve Lösanteyle anlasmali.
Gulsen1909 Kbra-1 canım artık muaynaneler çok pahalı ve tahlilleri dahil etmiyorlar. O sebeple dışarıda yap gel diyorlar sorun olmuyor
Kbra-1 Zsssdcvbn ne kadar diyorlar benim aradıklarım 40-50 arası ama doğum paketi şeklinde diyorlar bu haftadan sonra da pakete gerek var mı bilmiyorum ilk hamileliğim ve çok acemiyim:)
Ebrarcansu01 Kbra-1 ben a life hospital a gidiyorum ve ordan aldım doğum paketini bayağı uygun geldi bana da 🥰
ZeynepDuru17 Kbra-1 gebe 2 polikliniği yazar randevu alırken bakarsanız doktorlar değişiyor ama hepsi iyi doğumum orda olcak herseyimle ilgileniyorlar ☺️
Hcygllllll Ben etlik şehir Hastanesi takipliyim gayet memnunum doktorlardan özellikle İnci ve gülcan hocadan