Busraltn Basakcim yarın vereceğim bende 4e doğru. Aşırı değerece stresliyim bütün evi temizledim stresten 😢
Busraltn Basakcim sonucun çıkınca bana yazarmısın lütfen bizim tarihlerimiz aynı çünkü yaşadıklarımızda hemen hemen aynı
Busraltn Basakcim evet bide ben ocak ayında dış gebelik ameliyatı oldum sağ tüpüm alındı. O yüzden iyice stres yaptım
Busraltn Basakcim 21 mart son adet: şuan yani 5+4 en son dün beta verdim. 5+1de 336 beta 5+3de 347 beta
Asu35 Merhaba hanımlar, benim de 23 mart son adt 5+2 sağ tüpüm 2 yıl önce alınmıştı sonrası kimyasl gebelik oldu bugün gittiğimde deformasyon kese olduğunu söyledi doktor 1 hafta istirahat verdi bekliyelim dedi pazartesi tekrar kontrol var.
Basakcim Busraltn Selamlar artış güzel 👍🏻 kanama lekelenme olmazsa veya çok yogun ağrı olmazda bir daha baktırmayalım 1 hf sonra ultrasona gelelim Böyle yazdı dün Ama ben bugünde baktırmak istedim
NurZenkin Mommytwice2 kızlar ayın 16 sında beta 469 22 sinde 1262 25 inde ise 2338 çıktı sizce beta değerim nasıl ? Biraz korkuyorum da
Basakcim Busraltn evet artış devam ediyor 2 katı olmasada %60lik bi artış var. Doktorum haftaya ultrason ile bakalım dedi. Artık bekleyeceğim 🥹 185 ten 301 e çıkmış