MorKelebek54 Sancez56 toz oembe cok fazla acik bi renk bence bi raz toz oembenin koyusu olup, dus duvara da daha acik bi oembe olanilir. Yani citalar toz oembenin biraz daha koyusu, duz duvar kismi ust kisim yani toz pembe. Tonsür ton gibi cok hos durur bence
Kbr-ozcn Sancez56 ben çıta yaptım ama bizimki erkek olduğu için bu sene moda olan yeşil rengi yaptık her türlüsü guzel olur ya odaya bi hava katıyor rengi boyacidan kendiniz bakarak seçin derim ton ton fark ediyor ☺️
Sancez56 06oyku bende görmedim çıtaya ama herkesin dilindede herkes pembe mavi yapıyo diyip duruyolar deniycem bakalım paylaşırım kodlarınıda 😊🩷
Sancez56 MorKelebek54 öyle boğar diye düşünüyorum çok pembe pembede olmasın diyorum çıtaları toz pembe olur çıta yukarısı beyaz olur tavan boyasıyla aynı renk olmaz ama beyazlığı
Sancez56 Kbr-ozcn erkek kız hiç farketmez yeşilde güzel evet bende çıta yapıcam çıtaları toz pembe yapıcam üstü beyaz olucak sarı veya açık turuncuda olabilir cinsiyete göre ayarlamadım yanii hayırlısıyla yapalım odayı kucağımıza alırız inşallah 🫶🏻☺️ deniycem paylaşırım resim
MorKelebek54 Sancez56 bence bigmaz kuzum toz oembe zaten beyaza yakim bi renk o yizden bogcagini sanmiuorum☺️
Kbr-ozcn Merve_3351 teşekkür ederim kalmıyor ince bir fırça ve küçük rulo fırça ile yaptık 3 kat yetti duvara gelmesin diye kenarları bantladık bi cesaret 🤭☺️
Kbr-ozcn Merve_3351 Küçük fircalarimiz ve duvar bantli hali ilk katı bu şekilde renk tuttu zaten biya markası biraz önemli galiba
Sancez56 Kbr-ozcn kesinlikle boya önemli birde astar sürmekte lazım tam rengi tutsun diye aklınızda bulunsun çıtalar kahverengi olduğu için açık renk yaptığınız zaman