Hivv 6 haftalık gebeyim, belim ağrıyor. Ve bugün akıntım geldi sarı renkte. Çok endişeliyim normal mi akıntı gelmesi daha önce hiç kanama ya da lekelenme görmedim. İlk gebeliğim çok telaş yaptım 🥹
Minigiim-vebenn52 Hivv sakin ol canım strs yapma sen bol bol dinlen 12. Haftaya kadar ağır bişiy yapma sarı akıntı gelmesi normal karşılanıyor gebelikte ama enfeksiyon da olabilir doktora söyle idrar tahlili ister zaten
MorKelebek54 Hivv sari akinti genelde enfeksiyon belirtisi canim doktorunu bilgilendir ☺️ bel ve kasık agrim olmasi da normal sonjcta rshim yeni bi evreye giriuo ilk 3 ay da oluyo genelde. Ama kanama lekelenme gibi durum olursa direk hastaneye git ☺️
Hvv68 Hivv bol bol su için bir de dinlenin benim enfeksiyon olduğunda öyle akıntım olurdu ama uzun sürmedi. Kalp atışını duydunuz mu bebisinizin Allah sağlıkla kucağınıza aldirsin
Dlar Hivv akıntı gebelikte çok normal ama rengi sarıysa doktora sor canm enfeksiyon olmasın, korkma ilk 3 ay bel ağrısı çok normal birde son 3 ayda olucak
Hivv Hvv68 hayır daha duymadık çünkü daha gitmedik. 5 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim sadece kese göründü doktor 7. Haftadan sonra gelmemi istedi daha gitmedim haftaya gideceğim inşallah.
xhbgns Hivv Sarı/yeşil akıntı genelde enfeksiyon kaynaklıdır doktoruna bilgi verip muayene ol ki için rahatlasın 🌸
Civciv53 Hivv enfeksiyon belirtisi doktora gidip mutlaka idrar testi ve kültürü verin ihmal etmeyin. Banada normal demişlerdi ama normal değilmiş.
Minikuzucuk Hivv panik yapma akıntı gelmesi normal sadece sarı akıntı enfeksiyon diye biliyorum yinede doktoruna sormayı ihmal etme
Fettt1212 Hivv ben de 8 haftalık hamileyim. Gebelikten önce de akıntım oluyordu. Hamileliklikten sonra akıntımda artış oldu. Bel ve kasık ağrım da oluyor. Doktorum normal olduğunu söyledi. Endişelenecek bişey yoktur diye düşünüyorum:)