biranne__ Annesinin1tanesi eşimle konuştuk canım da gereksz olduguna karar verdik egerki baktık çok gerekli olursa alırız diye düşündük
esmerrmm biranne__ bence şart degil ben almadim ilk cocugumda , budnada almadim ama hediye geldi ama lazim olurmu hic bilemicem
Ebruliates biranne__ şart değil tabiki arabanız yokmuş zaten araba içinde kucakta taşımamak için kaza olursa Allah korusun amacı bu zaten o konumda uzun süre kullanmak zararlı
Merve_3351 biranne__ Aynı zamanda bebek için otokoltuğu onu arabaya koyup kemerle sabitliyorsun bebek araban varsa uygunsa onada takabiliyorsun çok küçük oldukları için daha uygun bence
Aycskn biranne__ yenidoğan zamanı için gerekli aslında oturma sürecine kadar en azından kimisi evde ana kucağı olarak kullanıyor ama tabiki tercih sizin
marsuk34 biranne__ hiç bilmiyorum canım ama her hastane farklı da olabilir. Bence en iyisi kendi doğum yapacağın hastane işe görüşmek olur
bebisliozlem Zaten şu an bebek arabalarının geneli pusetli bende öyle tercih ettim karar biraz da size kalmış