Yasemincee26 Kızlar sıcaklar birden çöktü hiç dayanamıyorum artık 😭 Ayaklarım yanıyor daha doğuma çok var nasıl gecer bu iki ay bilmiyorum, hayırlısıyla doğursaydık
Melllike Yasemincee26 bunlarada şükür ilerleyen haftalarda daha fena oluyormuş😂😂 31+5 im. Benimde sağ ayak ve bel agrım var son 1haftadır. Özellikle gece sağa sola dönerken acayip ağrı yapıyor. Egzersiz yapıyorum biraz rahat ediyorum ama yinede ağrı var. Mide yanmam arada sırada oluyor. Gaviscon içiyorum oldugunda. El ayak şişmelerim önceden vardı su az içtiğimde ayaklarım iyice şişiyor bol su içmeye çalışıyorum. Soğuk su yada soğuk bi bezle rahatlatmaya çalışıyorum ayaklarımı. Öğle vakti dışarı çıktıgımda hava sıcak ise ellerim çok şişiyor. Akşama doğru çıkıyorum dışarı.Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum böyle geçiyor günler hamdolsun bakalım ilerleyen zamanlarda ne kadar şişecez😂😂
Elffth_2017 Yasemincee26 vallaha ben buzlukta ananas vardı onu çıkardım küp küp doğrayıp 4-5 parça yedim rahatladım
aysemor Yasemincee26 32+6yım bende. İyice zorlamaya başladı. Özellikle şişkinlik ve karında sertlik. Hic taşıyamayacak gibi hissediyorum arada. Düz otursam nefesiö kesiliyo. Sağa yatsam sola yatsam her türlü kesiliyo. Sanki artık yer kalmadı gibi hissediyorum bebeğe . Daha da 2 aya yakın zaman var. Nasıl yapacaksak 😄😄😂 Allah yardımcımız olsun
Ahrez 33+3 um cok buyuk karnim olmamasina ragmen zorlanmaya basladim geceleri ozellikle, yanmalarim zaten gebelik basindan beri var. Bir de gobek deligimin orada asiri gerginlik hissediyorum cogu zaman🥴
Ahrez sehrengiz_8 Benim de cok fazla yaniyordu doktor ilac verdi ama kullanmamaya calisiyorum cok zorlamiyorsa. Kefir yogurt ya da maden suyu iyi geliyor bir de.