M-Urass_Mom Zeyneeeep Ben sanırım 5 haftalıkken öğrenmiştim ve 10-12. haftalarımda almaya başladım. O kadar çok ıvır zıvır var ki bence şimdiden başlayın. İnsanlar 6. aydan sonra başla falan dedi hep ama sonra hak verdiler
Turuncu-adrenalin1 Zeyneeeep 12. Haftada cinsiyeti öğrenir öğrenmez 1-2 parça bişey almıştım 16. Haftada yatak ve bebek arabasını aldık. Şuan 23. Haftadayız yavaş yavaş kıyafetlerini tamamlıyoruz
Turuncu-adrenalin1 Zeyneeeep en güzeli çünkü inan bana bi anda bitmiyor alınacaklar. Bide bebek olunca bi belirsizlik ve ekstra pahalılık oluyor. Yavaş yavaş almak en güzeli içine sinerek 😊
perihankrkya Zeyneeeep ilk gebeligimde 6aylikken toplu almistim bu gebeliğimde diger randevumdan sonra baslayacagiz
Gulcin-2001 16 haftadan itibaren parça parça almaya başladım hala alıyorum zırıltılı biraz anca yetişir
Beeyzanurr Zeyneeeep ipk ogrendigim andan itibarek azar azar tüm alisverisini yaptim. Hem maddi olarak zorlanmadim hem de rahat rahat aldim.
elifdiyorkii Zeyneeeep kalp atışını duyduğum gün bir tane tulum aldım yalnızca gerisini 15. haftadan sonra başladım almaya cinsiyet belli olunca 😅