Deletedmom001 Bsra_ayz 20. Haftamda yapıldı acımadı ama gece uyurken o kolumun üzerine yattığım için ağrımıştı 🤭
Bsra_ayz Ben 18 haftalik hamileyim sağlık ocağından aradılar aşın var gel diye erken değil mi o zaman
Bilgeklc Bsra_ayz onlar doğrusunu bilir erken değildir bence şimdi bi kaç posta baktım ilk doz 20 haftada yazmış bi bahan 2 dozuda 24 bende 27 haftalığım 2 dozu yarın vuruncam ebe öyle söyledi çünkü kart vermişti o tagihe göre gidiyorum hep
Merve3455 Bsra_ayz 12. Haftadan sonra yapılabiliyormuş hemşireye sordum bugün bende 17+5 de aşı oldum
Merve3455 20 haftalık demelerinin sebebi de bazı hastalar düşük yaparsa aşıya bağlayabiliyormuş 20 haftadan sonra tıp da düşük değil doğum kabul ediliyomuş onun içinmiş ama 12 haftadan itibaren aşının yapılmasında bi sakınca yokmuş
blackeagle Bsra_ayz bugun tetanoz aşimi oldum sabah 9da suan agrimaya basladi kolum bir ağırlık oluyor gibi inşallah daha çok artmaz şuan 19 haftalığım ilk aşım
Elvn Kizlar arkadasm asisini olmadi sakincasi var mi bnde 20. Haftamdayim yarn olcam ama hastayim .s arkadasm bu arada 23 haftalik
tazecikanneee Bsra_ayz ben 20 de oldum canım ilk gün hiç bişeyim yoktu ama ikinci gün kolumun üst tarafı ağrımıstı ama dayanılmıcak öyle kaldıramayacağım kadar felan ağrımıyor ya
Ikizlerimemos Bsra_ayz 21 inci haftada oldum hic acimadi sonrasindada agri fln olmadi sadece kolunuzu cok yukari kaldiramiyorsunuz o kadar