Mavidunyamm 2 erkek anası olarak bugün artık sabrımin son demlerinde buraya gittim 😂😂 erkek analarının yapabileceği Max aktivite budur. Kızlari olan arkadaşlarımda ne güzel şimdi evcilik falan oynuyordur 🥹
Melek0606 Mavidunyamm bir oğlum bir kızım War aralarında 21 ay War ikiside birbirinden beter bana bol sabr lazım aktivite olarak tercih edilecek listesinde 1 numara buradir🤣
huysuz__ Mavidunyamm hahaa evcilik mi dedin sen 😅😅 çoğu kızdan uslu efendi oğluşum var çok şükür 🥰 tabi 2 erkek çocuğuna bedel, yerinde durmayan tüm sendromları aynı anda yaşayan, kapı duvar tırmanan bir kızcem var, ömrümün en renkli köşesi olur kendisi 🥰
Mavidunyamm Şaka bir yana iyiki varlar 😍 rabbim hepimizin çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin ama cidden erkek çocuk fıtratı gereği çok hareketli oda bir gerçek 🤗
Mavidunyamm Melek0606 Kız çocuklar bir tık daha uslu ya sanki bilemiyorum 🤭 benimkiler in arasinda da 15 ay var 😐
Mavidunyamm huysuz__ ömrümün en renkli köşesi olur kendisi 🥰 Bu tanıma bayıldım 🌸 İste illa akılı erkek çocuğu vardır ama çoğunluğu yaramaz ya 🤭