Melike2535 Kızlar bı sorunumuz yok ama üç yıldır iki kimyasal dışında gebe kalamadim bu ay ocean polysitol aldık kendim için eşime de emodex aldım inşallah faydası olur da artık bizim de bı bebeğimiz olur nolur dua edin 🤲
1Mervuse Melike2535 inşallah sağlıkla kavuştuğunuz hayırlı evlatlarınız olur 🩷 Ben sabah akşam inofolic combi kullandım eşimde emodex Bende pcos var eşimde sorun çıkmadı biz yinede kullanmak istedik (1yıl denedik ama olmadı kadın doğum doktorum inofolic combi kullanalım hamile kalmazsan diğer ay rahim filmi cekeriz dedi maraş depremi oldu 2.ayda rahim filmine gidemedim iyiki gidememişim çünkü hamile oldugumu öğrendim) Yani 2 ay sonra cok şükür hamile kaldım bence faydasını göreceksiniz dua ile destekleyin tedbir bizden takdir Allah’tan 🤲🏻
momBg YesimAykut ocean polysitol kullanımı sizde işe yatağımı bende gebe kalamıyorum da alsam mı kafam çok karışık 🥹🥹
Adyaliiiii Merhaba, bende inofolic combiyi kullanıyorum 2 aydır, çok fazla yorum okudum olumlu sonuç alan çok fazlaydı darısı başımıza 🙏🏼✨