Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum hatta merak ediyorum sizde de böyle oldu mu oğlum da ilk idrar testi yaptığımda çok silik çıkmıştı böyle kırmızı çıkan çizgiler var ya sırf merak ettiğim için gebeliğin ilerisinde kan verdikten sonra tekrar idrar testi yaptım ama yine öyle tam kırmızı çıkmadı şimdi kan vermeden önce bu ikinci gebeliğimde idrar testi yaptım 3 tane farklı farklı hem erken hem normal hepsi kıpkırmızı çıktı o yüzden geçirdiğim şu anki gebelik ilkine göre çok farklı her şeyi farklı şimdi kadın olarak ben aynı kadınım bilmiyorum Bir kere nasıl yaşadıysam ikinciye de aynı mı yaşamam gerekiyor ya da cinsiyet farklıysa mı farklı yaşıyorum yani kafam karışık ama her şeyi düşündüğüm zaman olabilir yine oğlum olabilir Allah sağlıklı evlat versin belki çocuktan çocuğa etkiler değişiyor belirtiler farklı olabilir ama bu idrardaki çizginin rengi beni sanki kızmış gibi hissettiriyor Bir de östrojen hormonunun kızlarda daha çok olduğunu biliyoruz bu konuda bilgi vermek isteyen tecrübeli olan var mı 😊